رەنگڤەدانا گۆتنێن مەزنان د رۆمانا 52 رۆژ لە دوزەخ دا یانڤێسەر رەزا سەید گول بەرزنجی - M. SAEED, WALAT MOHAMMED TAHER; QADIR, RAMADHAN HAJI (Journal of Duhok University, 2020)
پوختە ئەڤ ڤەكولینە بناڤێ رەنگڤەدانا گوتنێن مەزنان د رومانا (52) روژ لە دوزەخ دا یا نڤیسەر رزا سەید گول بەرزنجی كورتە خواندنەكە ل سەر فولكلور ورەنگڤەدانا گوتنێن مەزنان دڤێ رومانێدا (52)روژ لە دوزەخ دا, بكارئینانا ڤان گوتنان , ژلایێ رومان نڤیسی ڤە لایەنێ هزری ویێ رەوشەنبیری یێ وی دیاردكەت .